Translate

Facebook'da nasıl isim değiştirilir?








Merhaba arkadaşlar. Farkettim ki çoğu kişinin Facebookla ilgili sorunları var ve muhtemelen en büyük sorun isim değiştirmek. Yanlışlıkla değiştirdiğiniz isminizi eski haline almak istediğinizde sanırsam 6 ay süre veriyor :D veya birçok kez isim değiştirdiğiniz de “Adını zaten çok fazla değiştirdiğin için şu anda adını güncelleyemezsin.” yazısını görüyoruz. Bunu nasıl değiştireceğiz? İşte bugün ki yazımız da budur.

Evet mağdurlar ilk önce kimliğinizin önünün ve arkasının fotoğrafını çekiyoruz. Daha sonra eğer isterseniz TC kimlik no kısmını vede Facebook’un bilmesini istemediğiniz kısımları da  silebilirizsiniz. Ama adınız görünür olsun. Bunda hiçbir sorun çıkmayacaktır :D

Masaüstü sitesinde ilk önce Facebook sitesini açıyoruz. Daha sonra sol üst köşedeki  butona
tıklayıp 
seçeneğini seçiyoruz.

Açılan sayfadaseçeneğini isim değiştirme kısmına ulaşıyoruz.


Bu kısıma ulaştıktan sonra “Daha fazla bilgi al” linkine tıklıyoruz. Açılan yeni sekmede “Hesabınızda adınız ve soyadınız kayıtlı değilse ve bunu değiştiremiyorsanız, bize bildirin.”kısmında ki “bize bildirin.” Linkine tıklayın.
Yada hiç uğraşmayın ben size linki vereyim;



Açılan sayfada ki kutucuklara adınızı ve soyadınızı yazıp 


bu kısıma geldikten sonra “Birini Seçin” yazısına tıklayıp herhangi birşeyi seçin ve aşşağıda ki “Dosyaları seç” butonuna tıkladıktan sonra çektiğiniz kimlik fotoğraflarını seçin ve hemen aşşağısında ki “Gönder” butonuna tıklayın.


24 saat içinde Facebook sorununuzu inceleyip size geri dönüş yapacaktır. Ya olmazsa diye üzülmeyin Facebook o kadar da acımasız değil :D En azından İnstagram kadar değil herhalde :D iyi günler arkadaşlar kendinize iyi bakın.