Translate

YouTube'dan, Android Cihazlarda Şarkı ve Video Indirmek



Önceki yazılarımda sürekli bir nimet olduğunu dile getirdiğim OGYouTube uygulaması uzun bir süredir ne yazık ki aramızda değil. Ama artık bilinen bir gerçek varki o da YouTube'dan müzik indirmek ve videoları arka planda oynatabilmek büyük bir ihtiyaç haline geldi. YouTube tarafından böylesine bir soruna 'ülkemiz' için halen bir çözüm gelmemiş olsada bizler halihazırda Android kullanıcılarıyız. Android'in popülerliğinin en başlıca sebeplerinden birisi kapalı kutu olmanın aksine bize sürekli sonuç odaklı çözümler sunmasıdır. Bahsedeceğim uygulama her ne kadar Play Store'da olmasa bile basit yollarla telefonumuza kurabiliriz.

Bahsedeceğim uygulamaya gelecek olursak, adı "YMusic" olan bu işlevsel uygulamanın özelliklerine gelin hep beraber bakalım..

Uygulamanın bize sundukları, başlıca sorunumuz olan şarkı indirme özelliği, videoları arka planda oynatabilmesi ve benim için büyük hizmet olan zamanlayıcı özelliği.. Google hesabınız ile giriş yapıp beğendiğiniz videolara ulaşabilir ve istediğiniz playlistleri tamamıyla indirebilirsiniz.

Uygulamanın linkine buradan ulaşıp, bir an evvel keşfetmeye başlayabilirsiniz.
(Sayfa açıldıktan sonra "Download" butonuna basmanız yeterli olacaktır. İnen .apk uzantılı dosyamızı telefonunuza kurmadan önce cihazınız sizden bir şeyleri aktif etmenizi isteyebilir. Yönergeleri takip edebilirsiniz.)